zondag 31 oktober 2010

CD hoes

Voor Steffie die 10 jaar is geworden en voor haar verjaardagsfeestje een cd gaat opnemen heb ik als verjaardagskaart een cd hoesje gescrapt.



Gebruikte materialen: CD hoes/Cardstock groen, geel/Dessign; Jillybean/Embossingfolders; -/Muzieknoten-, -Stars-/Digitale stempel; Cool kid, You Rock/Stempel; Ticket Happy Birthday/Potloden/Perlen pen -Zwart-/Muzieknoten papier/Stans; Nestabilities -Label 4-, Crealies -Creative flower nr 6-, Trekpleister -Muzieknoten-/Pons; martha stewart -Doily lace-, -Zig zag embossed-/Foam/Mini lp uit een poppenhuis winkel/Inkt; -Zwart-, -Fryed Burlap-/Sticker skatebord -Zeeman?-.

zaterdag 23 oktober 2010

Forum Jolanda

Voor de verjaardagslijst van het forum bij Dolls had ik nog deze kaart gemaakt. Het is al een kaart van een tijdje terug, maar had het nog niet laten zien.

Gebruikte materialen: Kaart -Action-/Cardstock blauw, rood/Holland papierblok/ stempel meisje, Happy birthday/bloemenstansen/Swirlstans/Nestabilities -Label 4-/Distressink/Lint/Strasssteentjes.

woensdag 13 oktober 2010

Verjaardagskaart Forum Martine

Voor Martine heb ik een kaart gemaakt die in de laatste CardsOnly stond. Heb wel even flink zitten puzzelen. Kwam er niet uit met de beschrijving. Gelukkig kwam mijn lief er na wat gepuzzel wel uit en kon ik de kaart afmaken.
Nu ik de foto's zo bekijk van de kaart vind ik de kaart aan de voorkant toch wat kaaligs (weet niet of dit eigenlijk wel een woord is)hebben. Had misschien wel een swirl stempel op het papier bij gekunnen ofzo.




Gebruikte materialen: Paars cardstock/Dessign papier -K&Company-/Embossingfolder -Script-/Inkt/Splitpennen/Bloemen/Stempels -Inkadinkado Flourish/Arabesques-/Nestabilities -Scalloped Cirkels-/Label -Sizzix-/Lint.

zondag 10 oktober 2010

Dank je wel kaart

Een tijdje terug moest mijn auto naar de garage voor een onderhoudsbeurt en een collega was zo aardig om in haar pauze mij naar de garage te brengen, zodat ik dan mijn auto weer kon ophalen.
Als bedankje heb ik deze kaart gemaakt. Als je een tutorial wil van deze kaart moet je naar het blog van Martine gaan, ik geloof dat ze het gepost heeft in maart 2010. Je ziet deze kaarten op het moment ook veel voorbij komen, maar dan met waxinelichtjes erin. Vind het een heel leuk modelletje. Ga deze vast nog wel een keer maken.
Bij het inkleuren dit keer gelet op de tips die Marga in haar filmpje gaf. Nog wel flink oefenen, maar vind het wel beter gaan al zeg ik het zelf.


Gebruikte materialen; Cardstock; geel, groen/ Restjes My Minds Eye/ Martha Stewart graspons/Bloemenpons -Action-/Pons -Cirkel-/Nestabilities -Scalloped cirkel, Cirkel, Label 4/Splitpennen/Lint/Embossingfolder -Roses-, -Dots-/Magnolia stempelafdruk/Distresink.

woensdag 6 oktober 2010

Oma 90 jaar

Frenck zijn oma is vorige maand 90 jaar geworden. Voor haar heb ik een Theedoosje gescrapt en een doosje voor een waxinelichtje. De beschrijving hiervan kun je vinden op het blog van Kitty Franken.
Was alleen vergeten foto's te maken, dus die heb ik nog snel gemaakt toen we bij oma op visite waren. In de theedoos hadden we nog een taartpunt nougat gedaan, die vind ze zo lekker en wat smaakjes thee, een hele mooie mok en een theezakjeshouder.







Gebruikte materialen; Theedoos -Xenos-/Core Color -Vintage Collection-/Cosmo Cricket -Girl Friends&Forever/Chipboardletter -Kruidvat-/Bloemen/Jute/Stansen; -Creatables: LR0111-, Joy Crafts -Vlinder-/Distressink -Vintage photo-/Stempel; Kop&schotel -Kars-/Silhouette; Lepel, theepot/Knoopjes/Glazen potje/Metalen hoekje.

zondag 3 oktober 2010

Communie album Samira laatste deel

Het communiealbum van Samira is eindelijk klaar. Nog een tijd over de laatste layout gedaan, want ik kon maar geen titel bedenken. De voorkant is bewerkt met een mal en distressinkt, kant (van de workshop glimmermist) en wat rubons. Durfde er niet al teveel op te doen, want zo'n album gaat toch vaak in een tas om hem ergens mee naar toe te nemen of staat uiteindelijk in een kast. Op de laatste pagina van het album staan de handtekeningen van de gasten uit het gastenboek. Een witte vel bewerkt met drie kleuren glimmermist en zo naar beneden gewreven. Alle handtekeningen stonden in een stervorm. Zo uitgeknipt en verdeeld op de pagina opgeplakt. (vergeten hier een foto van te maken).
De album hebben ze ondertussen ontvangen, kunnen ze eindelijk aan iedereen de communiefoto's laten zien.


Gebruikte materialen: Core Color -Coconut cream-, bruin, rood/Jillibean dessign/Silhouette -Swirl-/Bolletjeslint/Martha stewart pons -Scallop Dot-/Chipboardletters -Kruidvat-/Verf/Inkt/Stans; -Shapabilites-, -Trekpleister-, -Creatables.